|
poto
|
 |
« : 02.07.2008,21:15 » |
|
Приятели кажете си мнението за това какъв кмет е Славчо Атанасов, според вас. Аз мисля, че за сега това, което бе залегнало в предизборната Му програма, го изпълнява. Според мен маи вече попаднахме на кметът, който отдавна заслужавахме. Вие какво мислите?
|
|
|
|
|
Активен
|
За Пловдив само хубаво или нищо.
|
|
|
Пловдивчанин
Редовен

|
 |
« Отговор #1 : 03.07.2008,00:21 » |
|
На 1-во четиво само от няколко месеца като кмет смени и сложи нови автобуси(в "Европа" сме все пак), инфраструктурата се подобри(от няколко месеца е кмет все пак), ЧИСТОТАТА е вече по на ниво като работа, контейнери има навсякъде, детските градини почнаха ремонти... Като цяло направи за малко време неща които старият кмет Чомаков не направи за 8 годишното му царуване! Славчо Атанасов си каза, че след 4 години си пролечи разликата в гр. Пловдив!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
marksman
Редовен

Публикации: 10
|
 |
« Отговор #2 : 03.07.2008,07:30 » |
|
Да така си е, кмета си заслужава! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
joana
Заек
|
 |
« Отговор #3 : 03.07.2008,13:24 » |
|
Вие майтапите ли се??? Или сте поръчкови писачи...?! Що за хвалебствия за човек ръководещ институция на който хората са гласували доверие, който обаче не се е спрял в града, за да си погледне некъдърните протежета и партийни гъзоблизци дето назначи на работа. Пълна некъдърност, безпринципност, деморализация, упадък...и за всичко това имам примери ...защото освен мнение и самочувствие, аз имам и доказателства. И за ваше съжаление достатъчно конкретно съм се изразявала когато съм имала факти- аз съм ги цитирала и винаги с имената на хората, които стоят зад тях! А още по друг е въпроса за ползата от градивната критика , а не за близегъзството...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
poto
|
 |
« Отговор #4 : 03.07.2008,13:46 » |
|
Колежке по спокойно, крайно песимистично си настроена. Много високо вдигаш летвата, говорим за провинционален кмет а не за столичен. Какви чудеса очакваш от човека, и какви факти притежаваш за 4 месечното Му управление?
П.С. За мен речника ти е сложен за разбиране като лекция по молекулярна биология, свали малко стила не си в университета.
|
|
|
|
« Последна редакция: 03.07.2008,14:44 от poto »
|
Активен
|
|
|
|
|
poto
|
 |
« Отговор #5 : 03.07.2008,14:57 » |
|
Ама пак ти чета коментара, сори душко ама по горе съм се изразил грешно. Пишеш небивалици/да не казвам друго че ще ме изтрият/. Да не работиш в общината, че си толкова запозната, и държиш сметка каде ходи кмета.
А и да уточня не съм "поръчков драскач", а просто изказвам личн мнение.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
smarfietka
|
 |
« Отговор #6 : 03.07.2008,15:11 » |
|
И аз нещо немога да разбера стила. Уж претенциите са големи, а какво е мястото на думи като "близегъзство" и тнт, незнам.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
стопер
Напреднал заек
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #7 : 06.07.2008,11:26 » |
|
Голямо НИЩО!!!Това е Славчо!За сведение на Пловдивчанин автобусите са договорени от предното ръководство!И не само те!Той неможа да каже кой му е дал автомобила!,Побърка Японци,и Французи,отивайки на посещение с цялата си челяд!!Селянията при него направо "извира"Иначе е хитър.Кмет на Тракия беше с ОДС,сега на града с ГЕРБ!То неговата партиика я има стотина членове,я не!!И все шпиони,и доносници!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Phelix
Заек
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #8 : 08.07.2008,17:03 » |
|
Аз пък смятам,че Славчо Атанасов е прекрасен избор за кмет на Пловдив.За 1ви път от близо 20 години начело на града е един високо интелигентен,културен и загрижен за Пловдив човек, на когото му пука и за хората.Изключително щастлив ме прави фактът, че се реставрират стари и се създават много нови културни-исторически и религиозни паметнци - ами че то нали това е Пловдив - история и култура,а това както и да го погледем си е предпоставка за туризъм,следователно повече инвестиции и пари за града и нас - пловдивчани.Вярвам,че този човек има необходимите възможности да промени Пловдив към добро.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
GOLYAM KIT
Заек
Публикации: 3
|
 |
« Отговор #9 : 10.07.2008,00:26 » |
|
AZ PUK SE CHUJA KAKAV CHOVEK TRJABVA DA SI, ZA DA HARESVASH SLAVCHO ATANASOV - ILI IZVANZEMEN ILI NJAKOJ NA KOJTO BATE BOJKO VATEV MU E ZVUNNAL I MU E KAZAL, VIJ MOETO MOMCHE NAPISHI NJAKOJA DOBRA DUMA V PLOVDIV24, CHE NASHIA PARASPUR SELJANIN SLAVCHO I BEZ TOVA NIKOJ NE MU SE VARZVA. PONE DA VZEME DA POSEDI V PLOVDIV - TOJ MAJ VZE DA BURKA OBSTINA I TURISTICHESKA AGECNIA - AMA TUKA PLASTAME NIE, ALOOOOOOO! JALKO E CHE PLOVDIV IMA NAJ-GOLEMIA SELJANIN ZA KMET - PARVO VIDA MU E SELSKI - EDIN KMET TRJABVA DA IMA PREDSTAVITELNA VANSHNOST, NASHIA DORI V RODOPSKO SELO NE BIHA GO VZELI NA SERIOZNO. VTORO DOBRE E DA MOJE DA SE IZKAZVA, A NE DA MRUNKA. POSLE E DOBRE DA E DOBAR ADMINISTRATOR - AKO VLEZNETE V OBSTINATA STE SE OPLASHITE KAKVI JIVOTNI SE RAZHOJDAT VATRE. POSLE E DOBRE DA IMA VISIA ZA GRADA I TO DALGOSROCHNA - STIGA S TIJA KAMERI, RAZBRAHME ZA TJAH. CHE EDNA OBSTINA MARICA E MNOOOOOOOOOOOOOOOOGO PO NAPRED S MATERIALA OT PLOVDIV. KATO GLEDAM TEZI ZAVODI KOITO SE PRAVJAT TAM I IM ZAVIJDAM. BRAVO NA ZAPRJAN DACHEV - CHOVEKA ZNAE KAK SE PRIVLICHAT INVESTICII. A SLAVCHO DORI NJAMASHE VREME DA OTIDE NA IKONOMICHESKIA FORUM V PANAIRA, STOTO TOVA E MNOGO POD NIVOTO MU!!!! JALKO ZA PLOVDIV, JALKO ZA VSICHKI NAS KOITO JIVEEM V TOZI GRAD I GO OBICHAME!!! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
PetAr
|
 |
« Отговор #10 : 10.07.2008,10:47 » |
|
Г.К. все пак става въпрос за кмет, а не за манекен на модна агенция, Мистър Пловдив, или за атлет-спортист, че да му обсъждаме визията. Не съм платен клакьор на Славчо, нито негов заклет фен, но нека да видим какви бяха алтернативите за кметската позиция- никой от останалите не се отличаваше с по-добра визия или дар слово. Колкото за Община Марица и за заводите там-- ами ако Либхер искаха да построят завода в Пловдив къде има в Плд такъв голям свободен терен? Община Пловдив с тези орязани граници и да иска не може да привлече големи инвеститори за производство "на зелено" щото просто няма празни терени. Задачата на Община Пловдив е да помага с каквото може на съществуващите вече предприятия да работят на печалба, да насърчава туризма, сферата на услугите, търговията и леката промишленост.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
fly_energy
Много редовен

|
 |
« Отговор #11 : 10.07.2008,16:56 » |
|
AZ PUK SE CHUJA KAKAV CHOVEK TRJABVA DA SI, ZA DA HARESVASH SLAVCHO ATANASOV - ILI IZVANZEMEN ILI NJAKOJ NA KOJTO BATE BOJKO VATEV MU E ZVUNNAL I MU E KAZAL, VIJ MOETO MOMCHE NAPISHI NJAKOJA DOBRA DUMA V PLOVDIV24, CHE NASHIA PARASPUR SELJANIN SLAVCHO I BEZ TOVA NIKOJ NE MU SE VARZVA. PONE DA VZEME DA POSEDI V PLOVDIV - TOJ MAJ VZE DA BURKA OBSTINA I TURISTICHESKA AGECNIA - AMA TUKA PLASTAME NIE, ALOOOOOOO! JALKO E CHE PLOVDIV IMA NAJ-GOLEMIA SELJANIN ZA KMET - PARVO VIDA MU E SELSKI - EDIN KMET TRJABVA DA IMA PREDSTAVITELNA VANSHNOST, NASHIA DORI V RODOPSKO SELO NE BIHA GO VZELI NA SERIOZNO. VTORO DOBRE E DA MOJE DA SE IZKAZVA, A NE DA MRUNKA. POSLE E DOBRE DA E DOBAR ADMINISTRATOR - AKO VLEZNETE V OBSTINATA STE SE OPLASHITE KAKVI JIVOTNI SE RAZHOJDAT VATRE. POSLE E DOBRE DA IMA VISIA ZA GRADA I TO DALGOSROCHNA - STIGA S TIJA KAMERI, RAZBRAHME ZA TJAH. CHE EDNA OBSTINA MARICA E MNOOOOOOOOOOOOOOOOGO PO NAPRED S MATERIALA OT PLOVDIV. KATO GLEDAM TEZI ZAVODI KOITO SE PRAVJAT TAM I IM ZAVIJDAM. BRAVO NA ZAPRJAN DACHEV - CHOVEKA ZNAE KAK SE PRIVLICHAT INVESTICII. A SLAVCHO DORI NJAMASHE VREME DA OTIDE NA IKONOMICHESKIA FORUM V PANAIRA, STOTO TOVA E MNOGO POD NIVOTO MU!!!! JALKO ZA PLOVDIV, JALKO ZA VSICHKI NAS KOITO JIVEEM V TOZI GRAD I GO OBICHAME!!!  Ти си много черноглед и се обзалагам, че много обичаш да си налагаш мнението, което се състои от глупости! Защо не пишеш на кирилица като всички останали?
|
|
|
|
|
Активен
|
Винаги усмивка след името Пловдив
|
|
|
marksman
Редовен

Публикации: 10
|
 |
« Отговор #12 : 10.07.2008,21:08 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
poto
|
 |
« Отговор #13 : 20.07.2008,11:46 » |
|
AZ PUK SE CHUJA KAKAV CHOVEK TRJABVA DA SI, ZA DA HARESVASH SLAVCHO ATANASOV - ILI IZVANZEMEN ILI NJAKOJ NA KOJTO BATE BOJKO VATEV MU E ZVUNNAL I MU E KAZAL, VIJ MOETO MOMCHE NAPISHI NJAKOJA DOBRA DUMA V PLOVDIV24, CHE NASHIA PARASPUR SELJANIN SLAVCHO I BEZ TOVA NIKOJ NE MU SE VARZVA. PONE DA VZEME DA POSEDI V PLOVDIV - TOJ MAJ VZE DA BURKA OBSTINA I TURISTICHESKA AGECNIA - AMA TUKA PLASTAME NIE, ALOOOOOOO! JALKO E CHE PLOVDIV IMA NAJ-GOLEMIA SELJANIN ZA KMET - PARVO VIDA MU E SELSKI - EDIN KMET TRJABVA DA IMA PREDSTAVITELNA VANSHNOST, NASHIA DORI V RODOPSKO SELO NE BIHA GO VZELI NA SERIOZNO. VTORO DOBRE E DA MOJE DA SE IZKAZVA, A NE DA MRUNKA. POSLE E DOBRE DA E DOBAR ADMINISTRATOR - AKO VLEZNETE V OBSTINATA STE SE OPLASHITE KAKVI JIVOTNI SE RAZHOJDAT VATRE. POSLE E DOBRE DA IMA VISIA ZA GRADA I TO DALGOSROCHNA - STIGA S TIJA KAMERI, RAZBRAHME ZA TJAH. CHE EDNA OBSTINA MARICA E MNOOOOOOOOOOOOOOOOGO PO NAPRED S MATERIALA OT PLOVDIV. KATO GLEDAM TEZI ZAVODI KOITO SE PRAVJAT TAM I IM ZAVIJDAM. BRAVO NA ZAPRJAN DACHEV - CHOVEKA ZNAE KAK SE PRIVLICHAT INVESTICII. A SLAVCHO DORI NJAMASHE VREME DA OTIDE NA IKONOMICHESKIA FORUM V PANAIRA, STOTO TOVA E MNOGO POD NIVOTO MU!!!! JALKO ZA PLOVDIV, JALKO ZA VSICHKI NAS KOITO JIVEEM V TOZI GRAD I GO OBICHAME!!!  Хвала на този, който е решил тези заводи да са там а не в Пловдив, мога да ти кажа, че макар и да не са в градът ни, много допринасят за развитието му. Пример персоналът там е 80% от Пловдив, частните фирми изключително много са облагодетелствани от тях, нон стоп имат немски делегаций, който отсядат в хотелите ни, /даже и аз съм облагодетелстван щото им давам Рентакари поне 2 пъти в месеца  /. Така, че и да не са на наша територия, не губим чак толкова много, ти какво си мислиш, че дори и да бяха в община Пловдив, щяхме да усетим нещо ли? Всичко пак щеше да е съсредоточено към централата, и от там да се разпределя. А и другото, което си мисля,е че те просто са си избрали тези места, защото са на стратегическо място и са идеален логисатичен център. Така, че кметът няма нищо общо и няма какво да направи, по случаят.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
earendil
Заек
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #14 : 20.07.2008,19:41 » |
|
az glasuvah za slav4o,no do momenta ne sam dovolen!!!!1izlezna 4e e pylno 4erveno mekere!!!STIGA VE4E,PISNA NI!!!!!TOZIPREKRASEN I MNOGO DREVEN GRAD IMA NUJDA OT RAZVITIE!!!!!!!!!DO KOGA 6TE VI 4AKAME????STIGA STE LIZALI GYZA NA SOFIA!!!!PLOVDIV ZAGIVA BLAGODARENIE NA TAKIVA MEKERETA!!!!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|